Rozkvitnuté Holandsko

Rozkvitnuté Holandsko, poznávací zájazd Rozkvitnuté Holandsko Rozkvitnuté auto Architektúra mesta Rozkvitnuté Holandsko, poznávací zájazd Záhrada-Holandsko Výstava z kvetov-Holandsko Výstava z kvetov-Holandsko Výstava z kvetov-Holandsko Mlyn-Holandsko Prístav-Holandsko Pohľad na mesto Rozkvitnuté Holandsko Rozkvitnuté Holandsko Rozkvitnuté Holandsko Rozkvitnuté Holandsko Rozkvitnuté Holandsko Rozkvitnuté Holandsko Auto s kvetmi Atrakcie Pamiatky v Holandsku Mosty cez rieku
Destinácia: Holandsko
Kód zájazdu: 1355996
Cena od: 714,13 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

10.04.2025 5 dní First Minute 714,13 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Tak toto očarí nielen pestovateľov kvetov, ale všetkých milovníkov krásy! Nezabudnuteľné dni v kráľovstve syrov, tulipánov a veterných mlynov. Kinderdijk (UNESCO) so skupinou 19 veterných mlynov, na jar v jednom z najkrajších kvetinových parkov na svete Keukenhofe, 6 miliónov rozkvitnutých cibuľovín, fantastická prehliadka kvetinových alegorických vozov, ktorú vystrieda návšteva farmy s výrobou typických syrov. Záver v Amsterdame potvrdí, že toto mesto si zaslúži určite osobitnú návštevu.  

1. deň:
Zo Slovenska odchádzame v skorších ranných hodinách. Cez Rakúsko a Nemecko sa dostaneme až do Holandska, ktoré je vyhláseným kráľom syrov, tulipánov a veterných mlynov. Ubytujeme sa v okolí mesta Haag.

2. deň:
Dnešný deň sa zastavíme v dedinke veterných mlynov Kinderdijk (UNESCO). Skupina slávnych 19- tich veterných mlynov z 18. storočia v minulosti slúžila na odčerpávanie vody z Alblasserwaardu. Navštívime typickú syrovú farmu, kde sa zoznámime s výrobou typických holandských syrov Gouda a Eidam a okúsime ich výbornú chuť. Na záver dňa sa presunieme do starobylej rybárskej osady Volendam, kde si urobíme krátku pešiu prehliadku. 

3. deň:
O tom, že apríl je obdobím farieb dúhy, rozkvitajúcich púčikov tulipánov, narcisov a hyacintov, nás presvedčí jeden z NAJ kvetinových parkov na svete – Keukenhof. Rozprestiera sa na 32 ha lesoparku a pýši sa viac ako 6 miliónmi cibuľovín. Presunieme sa na Bloemen Corso. Uvidíme prehliadku alegorických kvetinových vozov, kde fantázia nemá hraníc. Je to jedinečná udalosť, ktorá sa koná raz ročne na trase Noordwijk – Haarlem. Po nezabudnuteľnom zážitku odchod na ubytovanie v okolí Amsterdamu.

4. deň:
Dnešný deň strávime v hlavnom meste Holandska – Amsterdame. Fakultatívne budeme mať možnosť sa plaviť po amsterdamských grachtoch. Absolvujeme pešiu prehliadku mesta po živej pešej zóne Damrak, po námestí Dam–Nieuw Markt, uvidíme Radnicu, Kráľovský palác prejdeme sa po nákupnej ulici Kalverstraat, navštívime kvetinový trh a Rembrandtov pomník. Jedným z najväčších zážitkov tohto dňa bude návšteva múzea Vincenta van Gogha (fakultatívne). Prípadne možnosť návštevy pivovaru Heineken a individuálne voľno. Vo večerných hodinách odchod na Slovensko.

5. deň:
Návrat na Slovensko okolo poludnia.


Poznámka:
Zmena programu vyhradená. 


Ubytovanie:
3x v hoteli 3*

Stravovanie:
3x raňajky 


Doprava:
Autokar


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom, 3x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*, sprievodcu CK SATUR.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za miestenku. Doplatok za vstup do Kinderdijku, Keukenhofu, Múzea Vincenta van Gogha, Rjiskmusea, pivovaru Heineken, plavbu loďou (vstupy je nutné objednať pri kúpe zájazdu). Pobytovú taxu. Vstup. Cestovné poistenie.





Generované systémom ProfiTour