Valentínsky Paríž

Destinácia: Francúzsko, Ile-de-France (Paríž)
Kód zájazdu: 1353802
Cena od: 782,73 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

13.02.2025 4 dni First Minute 782,73 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Úvod:
Zažite nezabudnuteľný Valentín v meste lásky – v Paríži! Romantické prechádzky po Champs-Élysées, dychberúci výhľad z Eiffelovej veže a večera pri sviečkach na brehu Seiny. Spoznajte najkrajšie zákutia francúzskej metropoly, kde sa spája história s romantikou, a užite si so svojou polovičkou nezabudnuteľný pobyt plný lásky a šarmu. Paríž čaká na vás!

Program:
1. deň:
Odlietame do mesta zamilovaných, do Paríža. Po prílete sa presunieme do hotela, kde si zložíme veci a začneme spoznávať toto nádherné, romantické  mesto.

2. deň:
Ako inak spoznáme mesto, ako prechádzkou po ňom? Pozrieme si Víťazný oblúk, Elyzejské polia (Champs Elysées), Námestie svornosti (Place de la Concorde), kostol La Madelaine, Place Vendôme, Hotel Ritz, Operu a iné. Valentín môžeme stráviť na Seine, užijeme si plavbu s romantickou večerou (fakultatívne).

3. deň:
Dnes prejdeme ostrov Cité a najznámejšie parížske pamätihodnosti - kaplnka Sainte Chapelle, Conciergerie a Notre Dame. Pozrieme sa i do obrazovej galérie Louvre so slávnym obrazom Mona Lisa. Vyjdeme si aj na Montmartre s krásnym výhľadom pred bazilikou Sacré Coeur. Námestie umelcov Place du Tetre a známy kabaret Moulin Rouge (fakultatívne).

4. deň:
A Paríž zakončíme v najromantickejšom zámku, vo Versailles. Niekdajšie sídlo francúzskych kráľov, je symbolom absolútnej moci a nesmiernej grandeur. Tento monumentálny palác, nachádzajúci sa na predmestí Paríža, bol pôvodne poľovníckym zámočkom Ľudovíta XIII., no jeho syn Ľudovít XIV. ho premenil na jeden z najvýznamnejších palácov v Európe. S nádhernými záhradami, ktoré sa rozprestierajú na 800 hektároch, bohatou výzdobou interiérov a slávnou Zrkadlovou sieňou, Versailles uchvacuje návštevníkov svojou eleganciou a históriou. Dnes je palác zapísaný na zozname svetového dedičstva UNESCO a predstavuje vrchol barokového umenia a architektúry. Transfer na letisko, odlet do Viedne.


Ubytovanie:
3* hotel.

Stravovanie:
Raňajky.

Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu do Paríža vrátane letiskových a servisných poplatkov. Transfer BA - letisko - BA. Transfer letisko – hotel – letisko. 3 x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami. Sprievodcu CK. 

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Prepravu počas pobytu v Paríži okrem uvedenej. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.

Generované systémom ProfiTour