Zámok Milotice, perla Moravy, záhrady a skanzen

Destinácia: Česká republika, Juhomoravský kraj (Brno)
Kód zájazdu: 1304226
Cena od: 37 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

01.06.2024 1 deň First Minute 37 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Objavte ďalšie skvosty Moravy. Vyberte sa na výlet na krásny zámok Milotice, ktorý sa nazýva aj perla juhovýchodnej Moravy. Úchvatná stavba s nádhernými interiérmi a záhradami očarí každého.
Počas prehliadky uvidíte až 17 miestností. Štýlovo zariadené interiéry poskytujú pohľad do života posledných majiteľov zámku.
Po prehliadke zámku sa môžete poprechádzať po krásnych francúzskych záhradách s priľahlou bažantnicou a oranžériou. Ak budete chcieť, v zámockej kaviarni si pochutnajte na zákusku, zmrzline alebo káve. 
Ďalšou zastávkou bude malebný a veľký skanzen v Strážnici, ktorý patrí medzi najlepšie turistické atrakcie Moravy a nudiť sa tu určite nebudete. Viete koľko ľudí bývalo v malom hlinenom domčeku alebo ako sa chladili potraviny, keď ešte neboli chladničky ?
Nádherné upravené prostredie vás vráti do čias minulých. Poprechádzate sa medzi domčekmi a zistíte aký bol v minulosti život na dedinách, čo si ľudia dokázali vyrobiť a ako hospodárili. Uvidíte prácu hrnčiara, pletenie košíkov, výrobu krpcov, ale aj ukážku tradičného chovu domácich zvierat.
Morava sa neodmysliteľne spája s vínom a uvidíte aj ukážku pestovania vína od najstarších dôb až po súčasnosť. Odchod na Slovensko v podvečerných hodinách.
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obrdží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd. 

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba  ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra - 6 € (garantovaný zvoz)
Sereď  - 6 € (garantovaný zvoz)
Trnava - 6 € (garantovaný zvoz)
Bratislava - 0 €
Všetky nástupné miesta budú realizované.
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň

vstupné zámok Milotice ( základný okruh ) - 180 KČ / dospelá osoba, 140 KČ / mládež od 6-18 rokov, študenti, seniori nad 65 rokov
skanzen Strážnice - 160 KČ / dospelá osoba, 80 KČ / deti do 15 rokov, študenti, osoby nad 60 rokov, 20 KČ / deti do 6 rokov


Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Generované systémom ProfiTour