Rose Wenzer

Destinácia: Taliansko, Trentino-Alto Adige, Val Gardena - Fie Allo Sciliar
Kód zájazdu: 1302908
Cena od: 999 €
Príplatky od: 0 €
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy

Výber termínu

24.01.2025 6 dní First Minute 999 € +0 € autobusová

Rose Wenzer

TV lyžiareň, úschovňa lyží sauna bazén vnútorný internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od centra: 0 m
Vzdialenosť od zjazdovky: 6 km

Lyžiarske strediská ponúkajú svojim návštevníkom desiatky kilometrov dokonale preparovaných a zasnežovaných zjazdoviek všetkých náročností s nádhernými výhľadmi. Zjazdovky sú vyvážene červené a modré, ale aj milovníci strmých zjazdoviek si nájdu svoju trať.   Seiser Alm / Alpe di Siusi 1 685 - 2 177 m n.m. + Val Gardena 1 563 - 2 500 m n.m. Najvyššie položené vysokohorské lúky Európy – Seiser Alm sú vďaka dychberúcej panoráme a polohe chránenej pred vetrom rajom pre všetky skupiny lyžiarov. Nájdete tu 32 lanoviek a vlekov a 63 km prevažne červených zjazdoviek. Samozrejme nechýbajú parky pre snowboardistov, či zážitkové zjazdovky pre deti. Seiser Alm je prepojený kabínovou lanovkou s Val Gardena a spolu tvoria najväčšie a najlepšie stredisko Dolomitov. Val Gardena či Groeden patrí medzi najznámejšie strediská Dolomitov. Povozíte sa na 40 vlekoch či lanovkách a prelyžujete 54 km zjazdoviek rôznych obtiažností, z ktorých najznámejšia je čierna zjazdovka Sasslong, na ktorej sa každoročne konajú preteky svetového pohára. Zdatní lyžiari si môžu vyskúšať alternatívny okruh k Sella Ronde – Seiser Alm / Groeden Ronda, ktorý je možné prelyžovat oboma smermi, má celkovú dlžku 25 km a prevýšenie 900 výškových metrov!  


Poloha: 

v centre mestečka Völs am Schlern / Fie allo Sciliar a len 6 km od kabínovej lanovky Seiser Alm / Alpe di Siusi.


Popis a vybavenie: 

rodinný hotel so vstupnou halou, recepciou, barom, reštauráciou, spoločenskou miestnosťou, lyžiareňou. Wi-Fi, krytý bazén s protiprúdom, kneipp a sauna. 


Ubytovanie: 

v 1-, 2- i viaclôžkových lôžkových izbách, sprcha, WC, sušič na vlasy, TV-SAT, väčšina izieb má balkón.


Stravovanie: 

raňajky alebo polpenzia / raňajky formou bufetových stolov, večere výber z troch druhov denného menu (dva chody + dezert), zeleninové šaláty - bufet, večere formou 4-chodoveho menu a šalátový bufet.  


Program:

1.deň (sobota) odchod z Bratislavy v ranných hodinách, príchod do strediska okolo 19:00 hod., ubytovanie, večera.

2., 3., 4. a 5. deň (nedeľa, pondelok, utorok, streda): raňajky, odchod (4-5 min. pešo) k údolnej stanici lanovky – lyžovanie, návrat na hotel, večera.

6. deň (štvrtok): raňajky, uvoľnenie izieb, odchod na Slovensko, príchod do Bratislavy vo večerných hodinách.


Poznámka:

• zájazd sa uskutoční pri min. počte účastníkov 25 osôb


V cene je zahrnuté: 

• doprava luxusným autobusom • 5x ubytovanie  • 5x polpenzia alebo raňajky • vstup do krytého bazéna s protiprúdom, sauny a kneipp • mobilcard – využitie autobusovej dopravy v regióne • 4-denný skipas Seiser Alm / Alpe di Siuse + Val Gardena  


Povinné doplatky:

• pobytová taxa: 2,1 Eur/os./noc (platba v hoteli)   Možnosť doobjednať: • komplexné cestovné poistenie (KCP) UNIQA - Komfort 17,4 €/osoba (pri storne je spoluúčasť 15%), - Extra 26,4 €/osoba (pri storne bez spoluúčasti; osoby od 70 r. sú poistiteľné iba KCP Extra) • 1-lôžkovú izbu za príplatok 75 €/pobyt (obmedzený počet 5 izieb) • miestenku v 1. polovici autobusu 10 € • garancia samostatného dvojsedadla pre 1 osobu v autobuse (max. do počtu 6) 30 €

Generované systémom ProfiTour